Tražiš poklon za dragu osobu, ali da bude ORIGINALAN? 

Ne traži dalje na pravom si mestu. 😀

Imam odličan predlog za tebe. Pokloni ČASOVE CRTANJA.

Obraduj prijatelja ili voljenu osobu ovim originalnim poklonom za rođendan ili nekim drugim povodom i izdvoji se od ostalih poklona koje će tog dana otvoriti. Kupi poklon vaučer.

Ono što je sigurno je da će ostati pod utiskom, a to jeste cilj ovakvih poklona zar ne? Svako ima manjak samopouzdanja kada je crtanje u pitanju, a u svakom od nas čuči umetnik.

poklon-vaucer

Za koga je ovaj poklon?

Ako osoba koju planiraš da obraduješ ima kreativne ideje i sklonosti prema crtanju karikatura, mandala, ili samo voli da ,,žvrlja” sigurno je da ovim poklonom nećeš pogrešiti.

Ali ako nema sklonosti ka crtanju onda je to razlog više da je obraduješ ovim potezom i pomogneš da otkrije umetničku ,,žicu” u sebi.

Osoba kojoj uručiš poklon vaučer će imati priliku da se podseti osnova crtanja i ovlada osnovnim crtačkim tehnikama za samo par časova crtanja. Obnoviće gradivo iz likovnih elemenata i naučiti da samostalno napravi studiju mrtve prirode.

Prednost ovog vaučera je što ,,slavljenik” može sam da bira termine i da se zajedno samnom dogovara kada ćemo imati čas.

Šta uključuje poklon vaučer?

Kupovinom ovog vaučera ćeš nekome pokloniti 5 početnih časova crtanja, koju podrazumevaju individualni rad sa profesorom crtanja (doktor likovnih umetnosti) u terminima koji odgovaraju učeniku.

Koja je cena vaučera?

Cena vaučera je 4000 dinara za ukupno 5 časova. (Ovo je 55% popusta u odnosu na regularnu cenu individualnog časa.) Trajanje jednog časa je 90 minuta.

Gde se održavaju časovi?

Nastava se održava uglavnom kod učenika, ali postoji mogućnost organizovanja časova i kod profesora. Lokacija je u tom slučaju u okolini Tašmajdanskog parka.

Kako se poručuje vaučer?

Obzirom da su velike šanse da ovo čitaš u ,,poslednjem trenutku”, pozovi me odmah putem telefona 061/197 03 01 da se dogovorimo gde da ti predam poklon vaučer. 🙂