ZNAM DA VAM JE PRIVATNOST BITNA ZATO POGLEDAJTE KAKO JE ČUVAM

Ova politika privatnosti uređuju način na koji Stefan Mirosavić prikuplja, održava, koristi, i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu ,,korisnik”) preko web sajta www.stefanmirosavic.rs ili odredišnih strana u mom vlasništvu . Ova politika privatnosti se odnosi na web sajt i sve proizvode i usluge koje nudim (ebook, Skype konsultacije).

Lični podaci korisnika websajta

Prikupljam lične podatke na različite načine. Putem forme za prijavu na ebook i konsultacije, kao i putem opcija na društvenim mrežama. Od ličnih podataka korisnicima se traži da ostave ime i email adresu. Ovo je opciona odluka, jer niko od korisnika nije u obavezi da ostavi svoje podatke već to radi isključivo svojom voljom. Svako može da odbije da ostavi svoje podatke, ali u tom slučaju će biti uskraćen za određeni sadržaj ili informaciju sa websajta.

Ne-lični podaci u cilju unapređenja usluga

Pored ličnih podataka, prikupljam i podatke koji se odnose na interakciju sa websajtom. To se odnosi na web pretraživač putem koga je korisnik posetio websajt, marka uređaja, tip provajera i slične informacije.

Kako čuvam vaše podatke?

Podatke o ličnosti prikupljam i čuvam u okviru email liste (baze podataka) putem email softvera (email marketing i marketing automatizacija) koji su svoje poslovanje prilagodili GDPR regulativi.

Vaše podatke ne delim ni sa kim, ne trgujem sa njima, niti iste iznajmljujem.

Možemo da koristim e-mail za slanje informacija o novinama na web sajtu (vesti o novom blogu, informacije o novim ponudama i slično). Ako u bilo kom trenutku korisnik želi da se odjavi od prijema ovakvih e-poruka, postoji mogućnost odjave na dnu svakog e-maila koji pošaljem.

Prava Korisnika

U skladu sa GDPR regulativom Korisnik ima pravo:

  • Da se u svakom trenutku odjavi sa email liste
  • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
  • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)

Kolačići i pixel

Ovaj sajt, kao i svi drugi ozbiljni web sajtovi, koristi kolačiće i piksele kako bi poboljšao korisničko iskustvo.

U kolačićima se čuvaju informacije o računaru, mobilnom telefonu ili drugom uređaju da bi naredna pretraga web sajta bila brža i efikasnija. Upotrebu kolačića svako može da reguliše kod sebe u podešavanjima na svom web pretraživaču. Naše je samo da napomenemo da će deaktivacija kolačića uticati na to kako pregledate ovaj web sajt, kao i sve ostale web sajtove.

Kolačići za Google Analitics omogućavaju mi da analiziram kvalitet sajta, kao i da otkrijemo greške koje pravim prilikom plasiranja sadržaja. Tako mogu da vidimo koji delovi sajta su najposećeniji, koliko dugo ih čitate i da li im se vraćate.

Takođe koristim tehnologiju zvanu pikseli koja se odnosi na Fejsbuk pixel. Piksel može da bude ugrađeni u sadržaj, i može da dozvole serveru da čita određene tipove informacija sa uređaja, da sazna kada ste pogledali određeni sadržaj, da utvrdi vreme i datum kada ste pogledali piksel, kao i IP adresu uređaja. Koristim piksele u različite svrhe, da bih obezbedio sadržaj i reklame koje su za korisnike najrelevantniji.

Promene u politici privatnosti

Stefan Mirosavić ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učini, biće revidiran ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam na e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene. Da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svesni modifikacija.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Korišćenjem ovog Sajta, prihvatate ovu politiku. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molim Vas da ne koristite moj Sajt. Korišćenje Sajta nakon objavljivanja promena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvatanje tih promena.

Kontaktirajte me

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom politikom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom sa ovim Sajtom, možete me kontaktirati putem e-mail adrese: contact@stefanmirosavic.com Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 15. Jula 2020.