Naučite da crtate. Unapredite svoj talenat.

Upišite osnovni kurs crtanja.

Verujem da ste puno puta do sada pokušavali nešto da nacrtate, ali vam baš i nije išlo od ruke i nije vam izgledalo lepo, pa ste sebe ubedili da nikada nećete uspeti? Razumem vas, jer tako je i meni bilo na početku.

Da crtanje i slikanje više ne bude strašna stvar, škola crtanja vam pomaže da na jednostavan način otkrijete umetnika u sebi i prenesete na papir svoju umetnost i iskažete talenat. Kako biste to jednostavnije i kvalitetnije uradili bitno je, da se upoznate sa par osnovnih koraka kako se stvara umetničko delo i kako postati dobar crtač od samog početka.

Odakle početi sa školom crtanja?

Nažalost, dosta puta se u praksi pokazalo kao problem crtanje prirode, životinja i stvari koje nas svakodnevno okružuju. Jednostavnije je nacrtati saksiju, jabuku i još par elemenata mrtve prirode. Vi niste ovde, zato da biste nacrtali obične geometrijske figure, jer to se radi u osnovnoj školi. Sada imate priliku da naučite da nacrtate sve što pomislite i da izgleda baš onako kako ste vi zamislili. Ali ne samo to, kroz školu crtanja prolazimo i tehnike kako da spremite i izaberete radove za svoju prvu samostalnu izložbu. Da, dobro ste pročitali. Ovo nije nemoguća misija.

Poznato vam je da su prve civilizacije ugljenom crtale na kamenu stvari kojih se boje i tako se oslobađale od straha? Ovaj kurs iz crtanja jedinstven je po tome, jer pored toga što ćete naučiti kako da odlično crtate, naučićete i koliko crtanje, kao sam proces oslobađa od stresa i smiruje duh, tako da se nakon svakog časa crtanja osećate opušteni i zadovoljni.

OVO JE SAMO DEO CRTEŽA PRETHODNIH UČENIKA:

 Osnovna škola

Odrasli:

olovka

Kome je osnovni kurs crtanja namenjen?

Kurs koji nudi škola crtanja je namenjen svakome ko želi da crta ali ne zna odakle da počne. Uslov je samo da učenik bude stariji od 10 godina i da ima jaku volju da crta. Bilo da želi da crta iz hobija ili se sprema za umetničku školu ili fakultet.

Časovi su individualni pa je program prilagođen svakom učeniku ponaosob, u zavisnosti od predznanja.

Šta ćete naučiti tokom osnovnog nivoa koji nudi škola crtanja?

Nakon završenog osnovnog nivoa bićete sposobni da:

– Sami procenite idealan ugao i perspektivu crteža

– Vršite brze i efikasne korekcije prethodnih crteža

– Samostalno postavite crtež u skladu sa dimenzijama unutar formata papira

– Savladate viziranje (vizuelno merenje u prostoru)

– Ovladate veštinom senčenja i obogatite svoju percepciju kada je određivanje kontrasta u pitanju

– Postignete materijalizaciju predmeta (teksturu) pomoću svetlosti i senke

– Napravite isti rad sa nekoliko crtačkih tehnika (posmatrajući iz istog ugla)

Ako želite da savladate sve ove veštine i već nakon prvog časa se pohvalite sa crtežom u ruci, prijavite se putem telefona 061 / 197 03 01 ili putem prijavnog formulara i zakažite svoj prvi čas već danas. Prvi čas je besplatan.

Nakon osnovnog nivoa postoji mogućnost naprednog nivoa crtanja.

Gde se odvija nastava?

Još jedna prednost ovog kursa je što se nastava odvija kod učenika na adresi. To znači da nema gubljenja vremena u prevozu već nastavnik dolazi kod vas u vreme koje vama najviše odgovara. Složićete se da ovakav kurs crtanja Beograd još uvek nije imao.

Nakon završene škole crtanja, stojim vam na raspolaganju radi konsultacija vezano za vaše umetničke radove.

Znanje koje ste stekli u školi crtanja, biće vam dovoljno da sami u budućem radu procenite i odvojite dobar crtež od lošeg.

Prvi čas je besplatan.


Na vama je samo da me kontaktirate na 061/197 03 01 da zakažete prvi probni čas.

Dužina trajanja časa je 90 minuta, a termini se zakazuju u dogovoru sa učenikom.

Cena individualnog časa je 2000 dinara/90 minuta.

casovi-crtanja


ebook-stefan-mirosavic